NABÍDKA EXKLUSIVNÍHO SAMOSTATNĚ STOJÍCÍHO RD 6+1 S VELKOU ZAHRADOU U ŘEKY NEŽÁRKY

Cena:  v RK ---

Vlastnictví: osobní
Druh: rodinný dům
Typ: prodej

Okres: Jindřichův Hradec
Město: Dolní Žďár
Ulice:

posun vlevo
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK CREDO REAL GROUP a.s.

CREDO REAL GROUP a.s.

Vídeňská 134/102, Brno, 619 00
tel: +420 722 455 455
e-mail: sekretariat@credoreal.cz, www: https://www.credoreal.cz/

Zakázku vyřizuje: makléř

Michaela Šopíková

telefon: +420722455455
e-mail: m.mackova@credoreal.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 6629640
aktualizováno: 21.6.2024 10:46

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Nabízíme Vám ke koupi tuto jedinečnou nemovitost v obci Dolní Žďár, která se nachází v nádherném prostředí cca 5 km jižně od Jindřichova Hradce. Na velkém pozemku, který přímo sousedí s řekou Nežárkou, stojí samostatně stojící rodinný dům s terasou, který prošel kompletní renovací a je plně vybaven nejen nábytkem. Na pozemku nalezneme také nádherné zastřešené posezení, prostornou půdu nejen k uskladnění, ale i finskou saunu s koupelnou a sklípek.
V současné době je nemovitost krátkodobě pronajímána, ale po prodeji bude plně k dispozici novému majiteli.

Celková plocha nemovitosti činí 1.754 m2, z toho zastavěná plocha domu činí 612 m2, zastavěná plocha přístřešku se saunou... Pokračování popisu zakázky >>
, posezením a půdou činí 44 m2.

Dispozice:
Po vstupu do hlavní budovy se ocitneme ve vstupní chodbě o výměře cca 4,81 m2, ze které plynule vejdeme do haly o výměře cca 11,78 m2, ze které je vstup nejen do dalších místností v domě, ale i do druhého nadzemního podlaží.
V přízemí najdeme dvě ložnice, obě plně vybavené nábytkem, jednu o výměře cca 12,74 m2 a druhou o výměře cca 18,25 m2. Hlavní dominantou celého přízemí domu je nádherný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou o výměře cca 44,86 m2, ze kterého je vstup nejen na zahradu, ale i na venkovní terasu o výměře cca 23,83 m2, která svým obyvatelům poskytuje nádherný výhled na zahradu, řeku a přímo vybízí k odpočinku a relaxaci. Obývací pokoj je vybaven velkou sedačkou, křesly a konferenčním stolkem. V kuchyni nalezneme stylovou rohovou kuchyňskou linku, která dále pokračuje do jídelny s jídelním stolem a židlemi. V kuchyni jsou různé vestavné spotřebiče, například myčka, sporák, mikrovlnná trouba, pečící trouba, kuchyňská kamna a lednička. Vybavení kuchyně je taktéž součástí prodeje. V přízemí domu se nachází také dvě samostatné WC s umyvadlem, každé o velikosti cca 1,24 m2 a koupelna s umyvadlem, pračkou a dvěma sprchami o výměře cca 8,15 m2. Pod schodištěm je také umístěné kompletní technické zázemí včetně elektrického boileru.
Po dřevěném schodišti vejdeme do druhého nadzemního podlaží, které bylo zrenovováno a rozšířeno teprve před 7 lety. Na patře se ocitneme ve vstupní chodbě o výměře cca 2,50 m2, ze které je dále vstup na samostatné WC s umyvadlem a otopným žebříkem, vše o výměře cca 3,70 m2 a dále do hlavní obytné místnosti. Dominantou celého patra je velmi prostorná obývací část o výměře cca 48,39 m2, která je vybavena vlastními kamny, sedačkou, jídelním stolem, židlemi a ostatním posezením. Místnost působí velmi příjemně, prostorně a je vybavena stylovým nábytkem tak jako ostatní místnosti v domě. Je zde i kuchyňská linka, dvě plně vybavené ložnice, z toho jedna o výměře cca 11,63 m2 a druhá o výměře cca 11,47 m2. Koupelna je velká a prosvětlená díky oknu, které se zde nachází. Její výměra činí cca 4,55 m2.

Na pozemku se nachází také dřevník, venkovní posezení s lavičkami, ledničkou a dalším vybavením. Z pergoly je nádherný výhled do zeleně, která nemovitost obklopuje, a na již zmíněnou řeku Nežárku.
Součástí nemovitosti je také budova, ve které nalezneme finskou saunu na dálkový ovladač, koupelnu s WC, umyvadlem a sprchou. Je zde také sklípek, kde se nachází zařízení ke studni, která se na pozemku nachází.

Dům prošel postupně rozsáhlými renovacemi a je ve výborném stavu bez potřeby dalších oprav. Půdní nástavba byla zrenovována a rozšířena do nynější podoby cca před 7 lety. V domě je nová elektroinstalace, která se měnila taktéž cca před 7 lety. Okna i dveře na terasu a zahradu jsou plastová.

Co se týče inženýrských sítí, je zde elektřina 220 V i 380 V. Vodu zajišťuje kopaná cca 6 metrů kopaná studna s potřebným zařízením. Na pozemku je septik. Vytápění domu je zajištěno radiátory, a to díky dvěma krbovým kamnům, ale v případě potřeby také elektrickými přímotopy. Ohřev vody je mimo 300 litrový elektrický boiler zajištěn i solárními panely.

V domě je zajištěn úklid i služby zahradníka. Provoz nemovitosti je tudíž opravdu bezproblémový. Majitel v případě zájmu předá kontakty na osoby či firmy zajišťující provoz celé nemovitosti.

Parkování je bezproblémové přímo za plotem u domu, v případě vícero aut není problém zaparkovat před domem.

Před domem je za silnicí kousek pozemku, který je také součástí prodeje. Je vhodný například k parkování.

Skutečný stav nemovitosti je i zapsán v katastru nemovitostí, tak jak má být.

Energetická náročnost budovy je D.

Více informací naleznete na WWW.CREDOREAL.CZ.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám nejen sdělíme cenu, ale i poskytneme opovědí na Vaše dotazy, či zprostředkujeme prohlídku nemovitosti samotné.

Cenu sdělíme na vyžádání.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavvýborný 
Elektřina220/380  Nadz. podlaží
Plynneuvedeno  Výtahne 
Vodastudna  Sklepano 
Koupelnaneuvedeno  Balkónne 
Telefonneuvedeno  Lodžiene 
Vytápěníano  Garážneuvedeno 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěano 

Energetický štítek D

počet zobrazení 31x

Další nemovitosti tohoto prodejce